hits

Matmuffins

Disse deilige matmuffinsene er supre å ha med seg ut på tur. Jeg lager ofte røra ferdig kvelden før og steker dem på morgenen, så de er ferske og lunkne.

De er deilige, saftige inni og sprø utenpå. I tillegg metter de godt.

2 egg

150 g cottage cheese

100 g kesam

150 g havregryn

100 g havremel

2 ts bakepulver

1/2 ts salt

100-150 g revet ost

150-200 g skinke i små terninger

4 vårløk i strimler

1/2 ts oregano

Visp sammen egg, cottage cheese og kesam. Tilsett bakepulver, salt, oregano, havregryn, havremel, ost, skinke og vårløk. La deigen hvile i noen minutter, før du fordeler den i 8-10 muffinsformer.

Stekes midt i ovnen på 180 grader i 15-20 minutter, til de har fått en gyllen fin farge. Avkjøl. Matmuffinsene holder seg ferske et par dager i kjøleskap, og de smaker aller best om de blir varmet litt før servering. Kan fryses og tines opp igjen senere.

2 kommentarer

Skriv en ny kommentar