hits

Grillet tunfisk med potetpuré og salsa

800 g tunfisk delt i 4 biffer

1/2 sitron

4 ss sesamfrø

Salt og pepper 

Krydre tunfisken med salt og pepper. Hold biffene på høykant og dypp alle sidene i sesamfrøene. Stek dem i 2 minutter på hver side. Drypp over sitron rett før servering.

Tomatsalsa: 

5 klasetomater, frøene tatt ut og delt i små terninger 

1 finhakket rødløk 

1 rød paprika i små terninger 

4 ss olivenolje 

salt og nykvernet pepper 

Saften av 1 lime

1 neve finhakket koriander

Du finner oppskrift på en perfekt potetpuré her:

http://aperitivo.blogg.no/1501146244_perfekt_potetpur.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siv Ellen

Siv Ellen

51, Øvre Eiker

Jeg er en mat- og interiørglad person, som liker å reise. Jeg kommer alltid hjem igjen med samme souvernir, en kokebok på engelsk med lokale oppskrifter. Dette gjør at jeg har flere hundre kokebøker, som jeg skal telle en uke jeg får litt tid til overs. Jeg tester ut alle nye ingredienser jeg kan komme over, med varierende hell. Mottoet mitt er: "Hvordan kan du vite at det ikke er det beste du noensinne har spist, om du ikke smaker?". Det daglige smakspanelet mitt, er mine to sønner og kjæresten min. Kjæresten min, som også er mannen min, er en tusenkunstner. Han kan lage nesten hva som helst av noen plankebiter og jeg viser noe av det vakre han har laget i bloggen min.

Kategorier

Arkiv