Taco tubs er lettere å spise enn tacoskjellene, så jeg foretrekker ofte dem. Vi lager alt tilbehøret fra bunnen. Det gjør at det er mindre salt og smaker friskt og godt.
1 pk taco tubs
1 porsjon guacamole
1 porsjon salsa
500 g karbonadedeig
1-2 ss hjemmelaget krydderblanding eller 1 pose ferdigkjøpt
Salatblader
1 pk reven ost, gjerne vellagret
Frisk koreander
1-2 lime
Pakk inn tubsene i aluminiumsfolie og sett dem i ovnen på 200 grader. Stek karbonadedeigen og bland med krydderblandingen, som du finner oppskrift på her:
http://aperitivomat.blogg.no/1478884477_taco_kan_vre_mer_enn_.html
Du kan selvfølgelig bruke ferdigkjøpt fra butikken, men denne er mye bedre. Smak til om du trenger mer krydderblanding.
Lag salsaen. Du finner oppskrift her:
http://aperitivomat.blogg.no/1497193842_parmesanpanert_kylling_med_salsa_og_grnn_saus.html
Jeg har i tillegg blandet inn litt finhakket koreander.
Du kan kjøpe ferdig guacamole, eller mix til å blande med avokado, men hjemmelaget smaker aller best og du finner oppskrift her:
http://aperitivomat.blogg.no/1496560193_guacamole.html
Sett tubsene på tallerkner, legg på et salatblan, karbonadedeig, salsa, guacamole og reven ost. Pynt med koreander og en limebåt.