hits

Taco tubs med kylling, guacamole og hjemmelaget salsa

Taco tubs er lettere å spise enn tacoskjellene, så jeg foretrekker ofte dem. Vi lager alt tilbehøret fra bunnen. Det gjør at det er mindre salt og smaker friskt og godt.

1 pk taco tubs

1 porsjon guacamole

1 porsjon salsa

500 g karbonadedeig

1-2 ss hjemmelaget krydderblanding

Salatblader

1 pk reven ost, gjerne vellagret

Frisk koreander

1-2 lime

Pakk inn tubsene i aluminiumsfolie og sett dem i ovnen på 200 grader. Stek karbonadedeigen og bland med krydderblandingen, som du finner oppskrift på her:

 http://aperitivo.blogg.no/1478884477_taco_kan_vre_mer_enn_.html 

Du kan selvfølgelig bruke ferdigkjøpt fra butikken, men denne er mye bedre. Smak til om du trenger mer krydderblanding.

Lag salsaen. Du finner oppskrift her:

http://aperitivo.blogg.no/1497193842_parmesanpanert_kylling_med_salsa_og_grnn_saus.html

Jeg har i tillegg blandet inn litt finhakket koreander.

Du kan kjøpe ferdig guacamole, eller mix til å blande med avokado, men hjemmelaget smaker aller best og du finner oppskrift her:

http://aperitivo.blogg.no/1496560193_guacamole.html

Sett tubsene på tallerkner, legg på et salatblan, karbonadedeig, salsa, guacamole og reven ost. Pynt med koreander og en limebåt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siv Ellen

Siv Ellen

51, Øvre Eiker

Jeg er en mat- og interiørglad person, som liker å reise. Jeg kommer alltid hjem igjen med samme souvernir, en kokebok på engelsk med lokale oppskrifter. Dette gjør at jeg har flere hundre kokebøker, som jeg skal telle en uke jeg får litt tid til overs. Jeg tester ut alle nye ingredienser jeg kan komme over, med varierende hell. Mottoet mitt er: "Hvordan kan du vite at det ikke er det beste du noensinne har spist, om du ikke smaker?". Det daglige smakspanelet mitt, er mine to sønner og kjæresten min. Kjæresten min, som også er mannen min, er en tusenkunstner. Han kan lage nesten hva som helst av noen plankebiter og jeg viser noe av det vakre han har laget i bloggen min.

Kategorier

Arkiv