Ørretrøre med rogn til forrett

Denne forretten er kjekk når man skal servere til mange, siden den kan gjøres helt klar i forveien.

100 g røkt ørret i bittesmå terninger

1/2 pk snøfrisk

3/4 boks rømme

1 ss reven pepperrot (eller fra tube)

Saften av 1/2 sitron

1 neve hakket dill

1 glass rød rogn, helst litt store.

Skiver av røkt ørret

Alt blandes og smakes til med pepper. Legg ørretrøra utover en tallerken.  Pynt med ørretskiver og dill. Server med godt brød eller salt kjeks.

Du finner oppskrift på salte kjekspinner her:

http://aperitivomat.blogg.no/1520663063_salte_kjekspinner.html

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg