Couscous for glutenallergikere

Mange nord-Afrikanske retter skal serveres med couscous. Jeg fant ut at jeg ville forsøke å bruke quinoa i stedet og dette ble svært vellykket.

Til 4 personer bruker du 2 dl quinoa og 4 dl vann.

Skyll quinoaen og legg den i tørr, brennvarm kjele, til den skifter farge. Det går ganske fort. Tilsett litt olje og finhakket løk. Hell på vann, en neve rosiner og kok som forklart på quinoapakken.  Tilsett en liten pose pinjekjærner og finhakkede urter, f.eks. mynte og koriander. Serveres med f.eks. tagine eller grillmat.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg