hits

Tacopai

Hvorfor ikke variere fredagstacoen litt, med å lage en velsmakende tacopai?

Paibunn:

150 g smør 

3 dl hvetemel 

2 ss vann 

Elt sammen ingrediensene til bunnen. Kjevle den ut til en sirkel som dekker en form ca. 26 cm i diameter og legg den oppi. Trykk godt opp på kanten. Prikk bunnen med en gaffel. Sett formen kjølig minst 30 minutter. Forstek paibunnen midt i ovnen på 200 grader i ca. 10-15 minutter. Avkjøl.

Paifyll:

400 g karbonadedeig 

1 løk

2 paprika, gjerne to farger 

1 ss mør til steking 

1/2 pose tacokrydder 

2 dl crème fraîche 

2 dl revet gulost etter ønske 

Stek karbonadedeig i stekepannen sammen med hakket løk og finkuttet paprika. Rør inn tacokrydder og crème fraîche. Fordel fyllet i paibunnen.

Dryss over osten og stek paien midt i ovnen i ca. 30-35 minutter til osten er gyllen. Serveres fleks. med salsa, rømme, guaccamole og en frisk salat.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar