Mannen i husets spaghetti med kjøttboller i tomatsaus

Spaghetti med kjøttboller i tomatsaus minner om Lady og Landstrykeren. Jeg synes det er kjempegodt og enda bedre når jeg ikke har laget det selv. 

1 strimlet løk

1 fedd finhakket hvitløk

1,5 boks Mutte hakkede tomater

1 ss tørket basilikum

1 laurbærblad

1 kanelbark

3 dråper tabasco

Brun løk og hvitløk i smør. Tilsett resten av ingrediensene og la det koke lenge. Gjerne 1 time, om du har tid. Smak til med salt og pepper.

500 kjøttdeig av lam

2 ts salt

1 ts pepper

1 fedd hvitløk

1 ts muskat

2 ts tørket oregano

1 egg

Alt eltes godt sammen. Form små kjøttboller mellom hendene, og stek dem i smør, før de legges i sausen i noen minutter.

Spaghettien kokes etter anvisning på pakken. Serveres gjerne med litt reven parmesan eller peccorino over. Pyntes med litt basilikum. 


 

3 kommentarer

sisselgu

09.09.2017 kl.08:28

Ser godt ut og nok ett middaggstips tusen takk :)

Nytt innlegg på bloggen i dag Å være kreativ vil du lese .

Ha en strålende dag

Fra Sissel

Siv Ellen

09.09.2017 kl.08:37

sisselgu: Takk. Det skal jeg. Ønsker deg en fin dag ??

sisselgu

09.09.2017 kl.08:39

Tusen takk og dagen i dag skal brukes til kreativitet :)

Skriv en ny kommentar

Siv Ellen

Siv Ellen

51, Øvre Eiker

Jeg er en mat- og interiørglad person, som liker å reise. Jeg kommer alltid hjem igjen med samme souvernir, en kokebok på engelsk med lokale oppskrifter. Dette gjør at jeg har flere hundre kokebøker, som jeg skal telle en uke jeg får litt tid til overs. Jeg tester ut alle nye ingredienser jeg kan komme over, med varierende hell. Mottoet mitt er: "Hvordan kan du vite at det ikke er det beste du noensinne har spist, om du ikke smaker?". Det daglige smakspanelet mitt, er mine to sønner og kjæresten min. Kjæresten min, som også er mannen min, er en tusenkunstner. Han kan lage nesten hva som helst av noen plankebiter og jeg viser noe av det vakre han har laget i bloggen min.

Kategorier

Arkiv

hits