Kveite på grillen, med paprikasaus og potetpuré

Kveite er en av de beste fiskene jeg vet. Her har jeg krydret den med salt og pepper, lagt på tynne skiver lime, penslet med olje og lagt den på grillen i 2 minutter på hver side. Det er viktig at den ikke ligger for lenge på grillen, for da blir den tørr.

Oppskrift på paprikasaus finner du her:

http://aperitivomat.blogg.no/1502464496_paprikasaus_til_hvit_fisk.html

Du finner oppskrift på en perfekt potetpuré her:

http://aperitivomat.blogg.no/1501146244_perfekt_potetpur.html

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg