Hvit pizza med kalvekjøttdeig

Hvit pizza er ikke like vanlig som den med tomatsaus, men smaker veldig godt. Denne er laget med kalvekjøttdeig, men kan like gjerne lages med vanlig kjøttdeig.

Start med bunnen. Du finner link til en god oppskrift på pizzabunn her:

http://aperitivo.blogg.no/1501488939_frste_pizza_i_den_nye_pizzaovnen__kjempespennende_og_helt_fantastisk_godt.html

400 g kalvekjøttdeig

2 finhakkede løk

2 stilker timian (eller 1 ts tørket)

2 stilker oregano (eller 2 ts tørket)

2 finhakkede fedd hvitløk

salt

pepper

1 beger rømme

1 strimlet rødløk

1 pk pepperoni

reven ost etter ønske (gjerne vellagret og flere varianter)

Stek kjøttdeigen sammen med løken, hvitløken og krydderet, bortsett fra salt og pepper. Rør inn rømmen, kok opp og smak til med salt og pepper.

Når pizzabinnen er klar, smøres blandingen på. Legg på ost, rødløk og pepperoni. Riv gjerne litt parmesan over til slutt, før den stekes på full varme midt i ovnen, til den er gyllen og fin.  

 

 

2 kommentarer

elisebr

01.09.2017 kl.09:44

Så nydelig og god den så ut! :)

Siv Ellen

01.09.2017 kl.10:05

elisebr: Takk! Smaker godt også ??

Skriv en ny kommentar

Siv Ellen

Siv Ellen

51, Øvre Eiker

Jeg er en mat- og interiørglad person, som liker å reise. Jeg kommer alltid hjem igjen med samme souvernir, en kokebok på engelsk med lokale oppskrifter. Dette gjør at jeg har flere hundre kokebøker, som jeg skal telle en uke jeg får litt tid til overs. Jeg tester ut alle nye ingredienser jeg kan komme over, med varierende hell. Mottoet mitt er: "Hvordan kan du vite at det ikke er det beste du noensinne har spist, om du ikke smaker?". Det daglige smakspanelet mitt, er mine to sønner og kjæresten min. Kjæresten min, som også er mannen min, er en tusenkunstner. Han kan lage nesten hva som helst av noen plankebiter og jeg viser noe av det vakre han har laget i bloggen min.

Kategorier

Arkiv

hits