Vakkert sommerbord med søstrene med ektefeller på besøk

Noe av det jeg virkelig synes er hyggelig, når jeg skal ha middagsgjester, er å dekke bordet. Her har jeg levert ned en arvet pressglass stettebolle til den lokale Interflorabutikken min. De har fått inn servietter der nå, så jeg valgte meg en pakke og ba dem lage blomster som passet til. Jeg hadde allerede lys i samme fargenyanse fra Lene Bjerre og løpere fra Step In i Hokksund, som passet til.


Glassene er Sonja, fra Hadeland.

 

Tallerkene heter "Anytime" og bestikket er fra Hardangerbestikk og heter Lykke.Når bordet er dekket, er det bare å glede seg til gjestene kommer.

 
 

4 kommentarer

hverdagslivetivollen

08.08.2017 kl.06:45

så fint :) nydelige farger <3

Siv Ellen

08.08.2017 kl.06:48

hverdagslivetivollen: Takk :)

Lilli

08.08.2017 kl.15:01

Så utrolig fint :)

Siv Ellen

08.08.2017 kl.16:08

Lilli: Takk ??

Skriv en ny kommentar

Siv Ellen

Siv Ellen

51, Øvre Eiker

Jeg er en mat- og interiørglad person, som liker å reise. Jeg kommer alltid hjem igjen med samme souvernir, en kokebok på engelsk med lokale oppskrifter. Dette gjør at jeg har flere hundre kokebøker, som jeg skal telle en uke jeg får litt tid til overs. Jeg tester ut alle nye ingredienser jeg kan komme over, med varierende hell. Mottoet mitt er: "Hvordan kan du vite at det ikke er det beste du noensinne har spist, om du ikke smaker?". Det daglige smakspanelet mitt, er mine to sønner og kjæresten min. Kjæresten min, som også er mannen min, er en tusenkunstner. Han kan lage nesten hva som helst av noen plankebiter og jeg viser noe av det vakre han har laget i bloggen min.

Kategorier

Arkiv

hits