Sweet scorpion grillspyd med båtpoteter og aioli

De fleste har vel hørt om chili Claus og hans galskap med å spise sterk chili som underholdning. I kjølvannet av berømmelsen, har han også lansert diverse chiliprodukter, bl.a. krydder. Han klassifiserer produktene i vindstyrke, fra 5 til 15, hvor 5 er helt spiselig og 15 kun er for de aller tøffeste. 

Her har jeg brukt det ene krydderet hans, som heter sweet scorpion grill mix og har vindstyrke 7.

Del rødløk, paprika og biff i passe munnfullbiter og tre dem på grillspyd. Smør dem med litt nøytral olje og krydre dem med sweet scorpion. Serveres med båtpoteter, som du finner oppskrift på her:

http://aperitivo.blogg.no/1470374416_deilig_reinsdyrbiff_m.html

og aioli, som du finner oppskrift på her:

http://aperitivo.blogg.no/1498980736_aioli__hjemmelaget_er_lett__lage_og_smaker_aller_best.html

  

Én kommentar

Monica

28.07.2017 kl.08:46

Lekkert :)

Skriv en ny kommentar

Siv Ellen

Siv Ellen

51, Øvre Eiker

Jeg er en mat- og interiørglad person, som liker å reise. Jeg kommer alltid hjem igjen med samme souvernir, en kokebok på engelsk med lokale oppskrifter. Dette gjør at jeg har flere hundre kokebøker, som jeg skal telle en uke jeg får litt tid til overs. Jeg tester ut alle nye ingredienser jeg kan komme over, med varierende hell. Mottoet mitt er: "Hvordan kan du vite at det ikke er det beste du noensinne har spist, om du ikke smaker?". Det daglige smakspanelet mitt, er mine to sønner og kjæresten min. Kjæresten min, som også er mannen min, er en tusenkunstner. Han kan lage nesten hva som helst av noen plankebiter og jeg viser noe av det vakre han har laget i bloggen min.

Kategorier

Arkiv

hits