En fantastisk tid i hagen

Nå er hagen på sitt aller vakreste og jeg nyter den hver eneste dag. Legger ved noen bilder av blomster, grønnsaker og urter.Ved boblebadet har jeg plantet i en gammel sinkbalje.

 

 

Både roser og liljer begynner å komme i blomst.

 

Klematisen klatrer på utelampa

 

Urtene vokser og trives .

 

Og tilslutt en salat jeg har laget av plukksalat, sukkererter, engsyre og spiselige blomster - alt fra egen hage. Så frisk og deilig, at den maules, men den smaker godt med litt reven Eiker XO og litt olivenolje også.

 https://advrl.com/344/56604/u 

2 kommentarer

hverdagslivetivollen

22.07.2017 kl.08:31

så fint du har det :)

Siv Ellen

22.07.2017 kl.08:38

hverdagslivetivollen: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Siv Ellen

Siv Ellen

51, Øvre Eiker

Jeg er en mat- og interiørglad person, som liker å reise. Jeg kommer alltid hjem igjen med samme souvernir, en kokebok på engelsk med lokale oppskrifter. Dette gjør at jeg har flere hundre kokebøker, som jeg skal telle en uke jeg får litt tid til overs. Jeg tester ut alle nye ingredienser jeg kan komme over, med varierende hell. Mottoet mitt er: "Hvordan kan du vite at det ikke er det beste du noensinne har spist, om du ikke smaker?". Det daglige smakspanelet mitt, er mine to sønner og kjæresten min. Kjæresten min, som også er mannen min, er en tusenkunstner. Han kan lage nesten hva som helst av noen plankebiter og jeg viser noe av det vakre han har laget i bloggen min.

Kategorier

Arkiv

hits