Hvitløk- og pestobakt laks med bakt potet, smørdampede grønsaker og den deilige fiskesausen til mamma

Denne deilige fiskeretten er mammas ide, som jeg med god samvittighet har stjålet.

Laksefileten lages slik:

1 glass pesto

4 cm hvitløk fra tube

Salt

Legg laksen i en smurt, ildfast form, bland ingrediensene sammen og smør dem utover fisken. Sett formen i ovnen på 200 grader i 25-30 minutter.

Serveres med poteter, smørdampede grønnsaker, som du finner oppskrift på her:

http://aperitivo.blogg.no/1485683501_smrdampede_sukkererter_minigulrtter_og_vrlk.html

og mammas fantastiske fiskesaus, som du finner oppskrift på her:

http://aperitivo.blogg.no/1475569082_den_veldig_gode_fiske.html  

 



Du finner flere spennende fiskeretter her:

http://aperitivo.blogg.no/fisk.html

Prøv f.eks. hjemmelaget makrell i tomat, kjempe godt og enkelt å lage.



 



 

Én kommentar

01.08.2017 kl.11:12

Dette smakte himmelsk❤

Skriv en ny kommentar

Siv Ellen

Siv Ellen

50, Øvre Eiker

Jeg er en mat- og interiørglad person, som liker å reise. Jeg kommer alltid hjem igjen med samme souvernir, en kokebok på engelsk med lokale oppskrifter. Dette gjør at jeg har flere hundre kokebøker, som jeg skal telle en uke jeg får litt tid til overs. Jeg tester ut alle nye ingredienser jeg kan komme over, med varierende hell. Mottoet mitt er: "Hvordan kan du vite at det ikke er det beste du noensinne har spist, om du ikke smaker?". Det daglige smakspanelet mitt, er mine to sønner og kjæresten min. Kjæresten min, som også er mannen min, er en tusenkunstner. Han kan lage nesten hva som helst av noen plankebiter og jeg viser noe av det vakre han har laget i bloggen min.

Kategorier

Arkiv

hits