Langøya bar - en hjemmelaget hyttebar

Kjæresten min har laget en lekker og morsom bar, som henger ute på hytta på Sørlandet om sommeren. Vi kaller den langøya bar. I den finner du alt du trenger for å lage en long island iced tea. Baren er utstyrt med downlights, for å sikre at den er brukbar i nattemørket også. I tillegg er det en flaskeåpner, for de som ikke liker det så sterkt.

Når noen ringer i bjella, beveger fiskeduppen og kroken seg, slik at fisken kan bite, hvis du har veldig flaks.

 


 

Her er noen detaljer. Vi har kjøper litt nye småting til langøya bar hvert år:


Kalenderen er kjøpt på Mauritius.

 

  

De to måkene er årets nyanskaffelse.

 

Fuglebrettet er til peanøtter.

 

Båtene er kjøpt på diverse utenlandsturer.De små fatene i bunnen, sørger for at det ikke blir drypp direkte på treverket. De er enkle å løfte vekk for å vaske ved behov. 

Når Langøya bar er hengt ut, er det bare å vente på storinnrykk.

4 kommentarer

hverdagslivetivollen

15.07.2017 kl.20:21

Så kult :)

trenemamsen

16.07.2017 kl.09:37

Så utrolig tøft :)

salamandre

16.07.2017 kl.14:50

Kjempekul bar!

liksomfruen

16.07.2017 kl.19:50

Utrolig kult og kreativt :)

Skriv en ny kommentar

Siv Ellen

Siv Ellen

51, Øvre Eiker

Jeg er en mat- og interiørglad person, som liker å reise. Jeg kommer alltid hjem igjen med samme souvernir, en kokebok på engelsk med lokale oppskrifter. Dette gjør at jeg har flere hundre kokebøker, som jeg skal telle en uke jeg får litt tid til overs. Jeg tester ut alle nye ingredienser jeg kan komme over, med varierende hell. Mottoet mitt er: "Hvordan kan du vite at det ikke er det beste du noensinne har spist, om du ikke smaker?". Det daglige smakspanelet mitt, er mine to sønner og kjæresten min. Kjæresten min, som også er mannen min, er en tusenkunstner. Han kan lage nesten hva som helst av noen plankebiter og jeg viser noe av det vakre han har laget i bloggen min.

Kategorier

Arkiv

hits