Jeg synes det kan være ganske greit å lage hele middagen i en form i ovnen. Denne greske varianten er smakfull, enkel å lage og er passe til 4 personer.
4 ss olivenolje
800 g laks
1 finhakket rødløk
10 grønne oliven i tynne skiver
20 minitomater delt i to eller fire, avhengig av størrelsen
4 vårløk i strimler
8 soltørkede tomater i strimler
1 pk. sukkererter
1 ss tzatzikimiks
1 glass fetaost, inkludert oljen den ligger i
Risle olivenolje i bunnen av en ildfast form. Legg på laks i porsonsstykker. Strø over rødløken, begge slag tomater, olivenen, sukkerertene, vårløken og osten. Bland fetaostoljen med tzatzikimiks og hell den over grønnsakene. Dekk med aluminiumsfolie og sett i ovnen på 200 grader. Sjekk etter 30 minutter om laksen er ferdig og stek ev. litt til.
Dette så nydelig ut. Skal lage meg det en dag, tusen takk og ha en fin dag.
solliv: Jeg ønsker deg en fin dag også 🙂
Digger oppskrifter der alt skal i form.. 🙂 denne må prøves 🙂