Smørdampet gulrot, fennikel og vårløk

Denne enkle og smakfulle grønnsaksblandingen smaker perfekt til fisk. Denne porsjonen er passe til 4 personer.

4 store gulrøtter

1 stor fennikel

4 vårløk

4 ss smør

Salt

Kutt gulrøtter og fennikel i bittesmå terninger og vårløken i tynne strimler.

Smelt smør i en kjele eller sautepanne. Damp gulrøtter og fennikel til de er nesten møre. Det tar ca 5 minutter, avhengig av hvor små terninger du har laget. Rør av og til. Tilsett vårløk og fres i 1 minutt. Smak til med salt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg