Når du først griller, er det lettvint å lage desserten på grillen også. Grillet banan smaker godt og du velger selv hvor “voksen” du vil gjøre den.
Snitt 1 banan per pers. på langs og stikk ned 3 biter sjokolade i hver banan. Jeg har brukt cappuccinosjokolade, men du kan bruke din favorittsjokolade. Legg bananene høyt opp på grillen (eller på indirekte varme) med snittet opp. Lukk igjen lokket og vent i 5-6 minutter, til sjokoladen har smeltet litt.
Serveres med is og kanskje litt likør. Her har jeg brukt Pisang Ambon. Pynt med et mynteblad.
Du kan selvfølgelig bruke is fra butikken, men om du vil imponere litt ekstra, finner du oppskrift på hjemmelaget is HER.
5 kommentarer
Dette må jeg prøve neste gang grillen tas frem 🙂
Dette må jeg teste ut 🙂
Dette skal testes:)
Ka i satan? Trur du har hatt på for høg musikk for brannalarmen gjekk for 5 tima sia. Svidd.com
redningsvesten: De er ikke svidd, bare mørke i skallet og veldig deilige, myke og varme inni 🙂