Tunfisk med potetsticks og tunfiskmajones

Fersk tunfisk smaker nydelig og kan sikkert falle i smak hos gjester som egentlig ikke liker fisk også. Her har jeg laget en variant med sprøstekte potetsticks, tunfiskmajones og asparges.

Start med tunfiskmajonesen. Du kan lage majonesen selv, eller bruke 1 pose kjøpemajones, 1 boks tunfisk i gelé, 1 ss grov sennep og 1/2 lime. La blandingen stå kaldt til den skal serveres.

Oppskrift på potetsticks finner du her:

http://aperitivomat.blogg.no/1488523029_potetsticks.html

  

Tunfisken krydres med salt og pepper og grilles på sterk varme som en biff (ca. 2 minutter på hver side, avhengig av tykkelsen).

Server med tunfiskmajonesen, potetsticksen og smørdampede asparges. Jeg har lagt en kvast timian på toppen.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg