Denne forretten er en av mine favoritter. Om du synes den blir litt for sterk, kan du redusere mengen chili, men avokadokremen runder godt av stinget fra chilien.
Bland sammen1/2 finhakket paprika, 2 finhakkede, røde chili, 1 finhakket vårløk, 1 mango i små terninger, saften av 1 lime, 1 neve finhakket koriander og 200 g pillede reker. Fordel blandingen i 4 porsjonsformer.
Lag avokadokrem av 1 avokado, saften av 1 lime, 2 ts honning og 2 ss fløte. Ingrediensene kjøres jevn i stavmikser, helles over i spumaflaske og sprøytes på toppen av hver skål. Om du ikke har spuma, kan du legge den på med en spiseskje.
Strø over litt knust spelt- og honningknekkebrød fra Sigdal Bakeri eller noe annet sprøtt og godt. Pyntes med frisk koriander og et par gressløkstrå.
Denne nye vrien på en åttitallsklassiker m prøves 🙂