Soppstuing med parmesan

Denne soppstuingen får en smak av Italia, siden den er smakssatt med parmesan. Den er nydelig til både kjøtt og hvit fisk.


Stek 3 pakker med strimlet sopp i 2 ss smør, her har jeg brukt aromasopp og sjampinjong. Tilsett en finhakket løk og stek videre til den er gylden. Tilsett 1 ss kyllingfond og 4 dl fløte. La det småkoke til stuingen er passe tykk. Smak til med en god neve nyrevet, frisk parmesan og litt nykvernet pepper. Tilsett en neve finhakket kjørvel ved servering.  
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg