Cajunbiff eller kylling med salat

Cajunmat smaker mye og spennende og nå har Santa Maria gjort det enklere for den som har lyst til å prøve, med et eget cajunkrydder.

Du starter med å marinere kjøttet. Hell 1 dl nøytral olje (mais/raps) i en brødpose. Tilsett 2 finhakkede hvitløksfedd, 1 tørket, knust chili 3 ss cajunkrydder og litt pepper. Det kjøttet i mindre biter og bland det med marinaden. Knyt posen og la den ligge i kjøleskapet til neste dag, før du legger det i ildfast form og setter det i ovnen på 200 grader i 20 minutter.

   

Salaten består av finstrimlet isbergsalat, finstrimlet paprika, strimlet vårløk, cherrytomater delt i 4, mais og bønner som er kokt raskt opp, kjølet ned i isvann og delt i 2 cm biter. Jeg drysser over litt urter ved servering og her har jeg brukt koriander.

Jeg serverer med yoghurt (og hot chipotlesaus til de modige).

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg