Disse potetene smaker godt alene, som en lett kveldsrett, lunsjrett eller som deilig tilbehør til kjøttretter, som for eksempel biff.
Skyll og vask 6 bakepoteter og skjær dem over på langs. Legg dem med skjæreflaten ned, på et bakepapir rislet med olje, salt og pepper. Stek på 200 grader i ca. 1 time. De er ferdig bakt, når innmaten er myk. Ta ut innmaten fyllet med en skje og bland den med 4 finstrimlede vårløk, 2 cm hvitløk fra tube, 200 g stekte baconterninger, 1 boks cream fraiche og 1/2 dl fløte. Smak til med salt og pepper. Legg fyllet tilbake i potetskallene og dryss over revet ost. Gratineres på 200 grader i ca. 15 min, til osten er gylden på toppen.
8 kommentarer
Ser nydelige ut! 😀
Å nam det så godt ut!
Det så jammen meg digg ut!
Nå blei jeg helt sykt sulten her! Jeg elsker poteter!
Det ser kjempe godt ut! 🙂
Ååå, det så utrolig godt ut 🙂
Det så nydelig ut 🙂
nam de så gode ut !