Fylt kyllingfilet

Kyllingfilet er alltid godt, men jeg liker å gjøre litt mer ut av den enn å steke den i panna. Her er en fylt variant, som vi synes smaker deilig.


Legg 6 kyllingfileter mellom 2 lag plast og bank dem til 1/2 cm tykkelse. Smør på et tynt lag med pesto, legg på finhakket soltørket tomat og 100 g finhakket fetaost. Dryss over peppermiks og legg på en skive gulost, gjerne vellagret. Rull sammen kyllingfiletene og bind rundt med baconskiver.

Stekes i ovnen på 180 g i ca 30 minutter, til de er gjennomstekte, men fortsatt saftige.

Serveres med f.eks. bakte småtomater, søtpotetmos, stekt sopp og blomkål.

  

  

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg