Lettvint kyllingsuppe med karri


Kok opp 1 ltr. god kyllingkraft og legg i 4 kyllingfileter i terninger og 1 strimlet løk. Tilsett 1 fedd finhakket hvitløk, 1 ts kajennepepper, 2 ts karri og 1 ts revet ingefær. La det koke i ca. 10 minutter. Tilsett 1 pk. reven gulrot/kål. La det småkoke et par minutter til. Smak til med ca 1/2 ts salt og 1/2 ts pepper. Om du ønsker en mer kremet suppe kan du erstatte litt av kraften med kokosmelk eller fløte.

Serveres med godt brød, som f.eks. baguetter. Du finner oppskrift her:

http://aperitivomat.blogg.no/1472211306_baguetter.html

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg