Røykelaks med Skagensalat

Denne forretten kan gjøres nesten klar på forhånd, så den er grei å servere til mange gjester. Denne porsjonen er til 8 og vi synes den smaker nydelig.

400 g røykelaks

160 g rensede, hakkede reker

160 g hakkede krepsehaler

3 dl creme fraiche

2 ss majones

2 ss finhakket gressløk

2 ss hakket dill

2 ts sennep

2 ts sitronsaft

4 landbrødskiver

Bland sammen reker, krepsehaler, creme fraiche, majones, gressløk, dill, sennep og sitronsaft.

Skjær vekk skorpen på landbrødskivene og del dem i små krutonger. Ristes i varm panne med litt olje. Legg dem på et kjøkkenpapir for å trekke ut overflødig olje.

Fordel lakseskivene på tallerkener, legg på skagensalaten og pynt med litt ørret- eller lakserogn, brødkrutonger og dill.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg