Om du skal lage tapas, eller om du bare skal ha en god lunsjrett, er dette et godt alternativ.
Jeg starter med å skjære 2 løk og 2-3 rå poteter i skiver. Jeg steker det på svak varme i olivenolje, til potetene er gjennomstekte. Jeg snur på blandingen av og til, så den ikke brenner seg.
Jeg visper sammen en blanding av 4 egg, 4 ss fløte (du kan bruke melk eller vann), 2 finhakkede hvitløksfedd, salt og pepper og heller den over potetblandingen.
Jeg setter på lokk og lar det stå noen minutter for å stivne litt, før jeg strør over reven ost og små, halve tomater.
Jeg setter på lokket igjen og lar det stå på svak varme til tortillaen er stivnet og osten smeltet. Serveres med godt brød, for eksempel landbrød eller olivenbrød.
2 kommentarer
Nam! 🙂 Så godt det så ut! 🙂
Dette så godt ut 🙂 (Har foresten en stor giveaway konkurranse på min blogg, det du kan vinne mange fine premier. Bli gjerne med)