Lun potetsalat med greske kjøttboller og tzatziki


Greske kjøttboller:

800 g karbonadedeig
1 løk
2 fedd hvitløk
1 neve frisk basilikum
1 neve frisk koriander
1/2 ts spisskummen

1 kvist frisk mynte

2 kvister frisk oregano
1 ts paprikapulver
1 ts chilipulver
1/2 ts cayennepepper
salt + pepper
3 egg
2 ss potetmel

Finhakk løken og stek den blank den i stekepanne. Bland karbonadedeigen med alle de andre ingrediensene, i en bolle. Lag avlange kjøttboller, tre dem på grillspyd og grill dem på middels varme i ca. 10 minutter. Du kan også steke dem i stekepanne eller legge dem på bakepapir i ovnen.

Lun potetsalat

Kok poteter og la dem avkjøle seg så mye at du klarer å ta i dem. Del dem i to, fire eller åtte, etter hvor store poteter du har. Bland potene med ett glass fetaost, vårløk i tynne ringer, oliven i skiver, lime, olivenolje, finhakket bladpersille, salt og pepper.

Oppskriften på tzatzikien finner du her:

https://aperitivomat.blogg.no/1469019110_solskinn_og_sommerfer.html

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg