Jeg startet å lage denne osten, da Tine sluttet å lage en tilsvarende, for noen år siden. Jeg tar den ofte med meg til jobben, der den er et populært tilbehør til salaten i lunsjen. Marinaden kan brukes som dressing til de som ønsker det. Jeg bruker den også ofte som en av smårettene i et tapasmåltid.
Du blander 3 dl olivenolje, 3 dl rapsolje, 1 glass god oliven, 1 glass marinerte, soltørka tomater, 1 glass marinerte hvitløksfedd, 1 ts pepper, 1 finhakket chili og 1 pose Knorr dressingmix (det finnes flere varianter og jeg liker å variere). Jeg rører godt sammen før jeg tar i gulost (f.eks. jarlsberg) i terninger. Osten kan brukes med en gang, men blir best om den får trekke til seg smaker i et døgn eller to.
Rebecca Stella:
Free worldwide shipping – Delivery in 1-3 days
https://tracking.adviralmedia.com/click/461/56604/rebeccastellacom
Høres kjempegodt ut!
nam 🙂
OOouuuuuFFFFFF…..
Jeg eeeelsker ost….
oliven….
og sopp….(jeg vet du ikke hadde med sopp her)
Soltørka tomater…OMG…jeg kan spise en hel pakke som snacks..
Fantastisk! Dette må prøves👍🏻
Sjekk gorumetmat siste oppdatering!